Fitness elastik

Priser fra kr. 30,-

Fitness elastik i rød

Fitness elastik

En fitness elastik er et fremragende stykke træningsredskab, som kan anvendes i et utal af træningsvariationer. De primære træningsformer er generelt styrketræning, genoptræning samt mobilitetstræning.


Har du ikke trænet før eller skal i gang efter lang tids pause, da er en fitness elastik det helt rigtige at vælge. Men en fitness elastik kan så sandelig også benyttes af den mere garvede fitnessudøver, da der er rig mulighed for, hele tiden at "bygge" mere på via de forskellige modstande som elastikkerne findes i.

Når du går i gang med fitness elastikkerne, vil du hurtigt mærke, at du får en styrketræning, hvor du nemt kan træne hele kroppens muskulatur. Med disse elastikker kan man næsten sige, at man har et helt fitnesscenter lige ved hånden! Det vi ellers kan fremhæve af positive ting er, at fitness elastikken jo heller ikke fylder meget og derfor er nem at medbringe på ferien eller forretningsrejsen.

At træne med en fitness elastik, er et super alternativ til den traditionelle fitnesstræning i maskiner, da den muliggør en langt mere dynamisk træning.

De fitness elastikker vi sælger er af mærket Thera Band - dermed er du sikret en elastik af allerhøjeste kvalitet. Sagt med andre ord: Så kan vores fitness elastikker anvendes af både det professionelle segment såsom fitnesscentre, foreninger og klinikker samt det kvalitetsbevidste segment, der vil have noget ordentligt til sin hjemmetræning.

Rigtig god træning til dig...